Akademia Tańca i Fitnessu METRUM oferuje zajęcia z różnych technik aerobicu: aerobox, A.B.T. basic, fat burner, pilates, body shape, hi-step, hi-show, T.B.C. Akademia Tańca umożliwia również wstąpienie do grupy tanecznej, zgodnej z własnym wiekiem oraz umiejętnościami, wyjazdy grupowe, pokazy taneczne oraz szkolenia na instruktora tańca.
![]() ![]() ![]() W poniedziałkowy wieczór Warta Poznań pokonała Wisłę Płock. ![]() ![]() • Dublet Baku zapewnił 3 punkty. Warta Poznań - Wisła Płock 2:0 ![]() ![]() • Dariusz Żuraw po wygranej: brawa dla chłopaków ![]() ![]() • Trzecia ligowa wygrana z rzędu. Pogoń Szczecin - Lech Poznań 0:1 ![]() ![]() • Lech jedzie do Szczecina. Dwaj ważni zawodnicy mogą wrócić do kadry ![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a co to do wystroju sie nie czepiaj wazne jak ucza
tak
chyba ty jestes katastrofa napewno mam wieksze doswiadczenie od ciebie i nie amatorzy bo pani daria klepka była mistrzynia swiata w hip hop a teraz ja jestem mistrzynia polski dzieki niej grubo sie mylisz
wystrój a moze popatrz na insktorów ty nawet nie umniesz napewno prostego cwiczenia wykonac ]